НАЧАЛО   Хотелско Обзав.  
КОНТАКТИ  
ПОРЪЧАЙ  
ПРОМОЦИИ  
МАТРАЦИ ТЕД  
ЛЕГЛА ТЕД  
*МОТОРНО ЛЕГЛО  
*SWEDISH DELUXE BED  
*SWEDISH COMFORT BED  
*LUXURY ELEGANCE  
*COMFORT SUPREME  
*LUXURY PRIVILEGE  
*CLEVER DECISION2  
*ОСНОВА ТВЪРДА  
*ОСНОВА МЕКА  
ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ  
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ МЕБЕЛИ  
ЗА СПАЛНЯТА  
МАТРАЦИ БЛЯН  
МАТРАЦИ BELLANOTTE  
 


Скандинавско моторно легло

 

 

Скандинавско Моторно Легло

Скандинавските легла са едни от качествените мебели по отношение качество, майсторска изработка и визия. В последните години набират популярност така наречените „моторни легла”, т.е. легла с вграден моторен механизъм, които ви помагат да заемете поза най-удобна за вас. Забравете за високите възглавници поставяни под различни части на тялото! Nordic Motor Bed ще изпълни вашата спалня с топлота и уют, а удобството, което ще ви донесе има само един неприятен страничен ефект – няма да пожелаете да станете от него.

При разработката на това легло сме заложили на няколко основни принципа:

  • Атрактивен дизайн за потребителя
  • Опростен производствен дизайн
  • Представителен дизайн за магазините
  • Художествен дизайн, който отговаря на колекция Nordic
  • Дизайн невредящ на околната среда

Цялата концепция е базирана на идеята да се създаде мобилен тип легло, за пълен комфорт и опция за приспособяване към индивидуалните предпочитания на клиента по един рационален начин. Това включва подробно изследване на ергономичните, технически, функционални и дори зрителни решения, необходими за направата на подобен продукт, и това е опит, който сме взаимствали от нашите партньори в Холандия и Германия.

Леглото се състои от 4 части – основа с моторен механизъм, матрак, топ матрак и табла. Отделните части са създадени в идеална комбинация, с внимателен подбор на вложените материали, и се допълват взаимно, за да ви донесат усещането за неустоим комфорт. Серия Скандинавски легла Цялостна концепция за ненадминат комфорт „Комфортен е не „мекият” матрак, а този, който Ви обгръща и поддържа всяка една част на тялото Ви от главата до пръстите на краката, без да създава нито една точка на напрежение”.

Скандинавските легла са едни от най-качествените мебели по отношение качество, майсторска изработка и визия. По традиция в скандинавските страни и северната част на западна Европа се отделя сериозно внимание на дома и комфорта на спане. Елегантността е приглушена в задушевното лично пространство на спалнята, в изчистените форми и несравнимия комфорт. Правило при тях е човек да си подсигури най-добрите възможни условия за сън и възстановяване, с пълното разбиране за тяхната роля и че буквално това може да промени целия ви живот. От средата на миналия век, мебелният дизайн в тази част на Европа поема път на развитие в посока опростяване, минимализъм и функционалност. И точно този простичък, но забележителен дизайн дава тласък на модерното разбиране, че семплият функционален стил е сам по себе си превъзходен, като продължава да прави скандинавския тип обзавеждане предпочитано и популярно и днес.

Nordic Collection събира в себе си философията на фирмата, че добрият сън наистина има силата да промени целия живот на човек и опита, натрупан през годините на развитие в търсене на перфектния комфорт. След години наблюдения и изпробване на най-качествените образци на най-добрите майстори на легла по света, екипът на ТЕД успя да формулира своето разбиране за абсолютния лукс за сън и почивка. В същността му стои виждането, че е необходима цялостна система, в която всеки един от елементите да допринася за постигането на усещането, че притежавате перфектното легло.

Гаранционен срок: 25 години.

Размер

90/200

160/200

180/200

Цена

3909  лв

6599 лв

7509 лв